tekst

49. Even wennen

Shalom vrienden,

Het is even wennen maar dan heb je ook wat. We zijn druk bezig om al de vlakjes op onze website te vullen en we zijn al aardig op weg. Het mailbestand is bijgewerkt. Ook de video-opname van de samenkomsten is weer online. Heeft u al een kijkje genomen? Wij zijn er zelf heel blij mee. Een lekker fris nieuw jasje. We hopen van harte dat u uw weg snel vind op www.succatyeshua.nl. Mochten er vragen zijn laat het ons weten!

Het is momenteel een rustige tijd, in de verte komt Chanoeka er al weer aan. Maar tussentijds zitten we niet stil. Elke dinsdag komen we bij elkaar om Israël voor Gods aangezicht te brengen. Teksten met beloften voor hen worden geproclameerd en er wordt voorbede gedaan. In Israël hebben we een paar keer gedeeld dat wij dit elke week doen en dan staan ze ons verbaasd aan te kijken. Dit verwachten ze echt niet. Het gevoel dat heel de wereld hen laat vallen overheerst en daarom zijn wij dankbaar dat we hen hiermee mochten/kunnen bemoedigen en dat we dit elke week mogen doen. U bent ook van harte welkom op de dinsdagavond, we beginnen om 20.00 uur op Baljuwplein 10a.

Shalom

 

About Author