chanoeka-en-oliebollen

47. Chanoekaweek

Shalom vrienden,

Het gaat een drukke maar mooie week worden. We zetten het maar even overzichtelijk voor u op een rij:

27 december

Om 19.00 uur komen we bij elkaar voor onze wekelijkse proclamatieavond maar deze avond zal Jichia Brauckman het e.e.a. met ons delen over Chanoeka. We ontsteken dan de vijf kaarsen van de Chanoekia die we allemaal mee genomen hebben en snoepen van de meegenomen zoetigheid.

28 december

Om 18.00 uur wordt bij het Vredespaleis de grote Chanoekia onstoken bij het Vredespaleis, Kan het dit jaar op een betere plek? Voor het gebouw van alle naties die spannen tegen Gods oogappel. Verdere informatie vind u op de site http://www.christenenvoorisrael.nl

29 december

Om 19.00 uur komen we bij elkaar om Rosh Chodesh te vieren. We eten (allemaal iets mee nemen aub) met elkaar en zingen, vieren de nieuwe maan. Neem ook nu weer de Chanoekia mee want er gaan nu zeven kaarsen aangestoken worden.

31 december

Om 10.30 uur komen we bij elkaar voor onze wekelijkse samenkomst.

Vanaf 19.30 uur is er een inloop. Het is de laatste dag van Chanoeka dus alle Chanoekia’s branden nu volledig. Wat zal dit een licht geven!!  Deze avond gaan we ook zingend / biddend 2016 verruilen voor 2017. Neem allemaal iets lekkers mee dan maken we er een mooie avond van.

Wie weet ontmoeten we elkaar op één of misschien wel op alle evenementen,

Lehitraot en Shalom

About Author