iris-in-kidron_valley

46. Iris Bouwman spreekt a.s. shabbat 7-1

Shalom vrienden,

Na een feestelijke Chanoeka week gaan we weer verder, zoals er gezegd wordt een gezegende voortzetting van 5777 in 2017!!

Het wordt steeds spannender en er gebeurd steeds meer rondom Israël. Daarom is het heel belangrijk dat we blijven proclameren vanuit Gods Woord. Loop rustig eens binnen, elke dinsdagavond, in onze Succat. We beginnen om 20.00 uur.

A.s. vrijdagavond, 6 januari om 19.00 uur, hebben we weer een grote Shabbat. We houden een maaltijd met elkaar en willen de shabbat bekend maken aan mensen die niet precies weten waar dit vandaan komt en waarom we dit doen. Er zijn nog een paar plekjes dus als u wilt komen stuur even een berichtje naar info@succatyeshua.nl

A.s. shabbat, 7 januari om 10.30 uur,  zijn Iris Bouwman en Janny Holster in ons midden en zal Iris het een en ander met ons delen vanuit Gods Woord.

Ook zal het een bijzonder moment zijn als de nieuwe menora voor het eerst aangestoken zal worden.

Zoals u leest zal het weer een heel bijzondere, feestelijke  samenkomst worden en we nodigen u van harte uit om er bij te zijn zodat we met elkaar kunnen zeggen: de Vreugde des Heren is onze kracht!!

We wensen u een shavua tov toe en shalom.

About Author