fb_img_1481868868492

44. Rosh Chodesh, Shabbatsmaaltijd, Poeriem

Shalom vrienden,

We willen u even berichten dat a.s. zondagavond de 1e Adar begint en dat betekent Rosh Chodesh, we komen om 18.30 uur bij elkaar en geven de Elohiem van hemel en aarde, die dit alles heeft geschapen, de eer en we eten met elkaar van het meegenomen voedsel.

Vrijdagavond 3 maart, erev shabbat genoemd, hebben we weer een grote shabbatsmaaltijd. Deze avonden zijn bedoeld om gasten mee te nemen die de shabbat niet kennen. We willen op deze manier de shabbat uitleggen en vertellen wat de bijbel hier over zegt tijdens een maaltijd. We beginnen om19.00 uur, aanmelden is wel noodzakelijk via info@succatyeshua.nl

Zondagavond 12 maart, is het volgens de Hebreeuwse kalender Adar 14 en dat betekent POERIEM. We komen om 19.00 uur bij elkaar en lezen het boek Esther, het boek waar JHWH in het verborgene aanwezig is, over de vrouw die het verschil maakte!!. Daarna gaan we snoepen van al de zoetigheid die we met elkaar op de tafel neergezet hebben.

U bent van harte welkom op een van deze feesten of anders ontmoeten we u graag op onze wekelijkse samenkomst. Al de informatie kunt u vinden op onze website www.succatyeshua.nl

Shalom

 

About Author