proclameren2

37. Inloopavond

A.s. zaterdagavond 9 september zullen we om half 8 de deuren van Succat Yeshua openen om God en elkaar te ontmoeten: samen zingen, God zoeken, bakje koffie, even bijpraten, bidden etc.

We hebben een aantal bijzondere weken achter de rug in Succat Yeshua. We zijn op straat geweest om mensen over de Messias te vertellen en hebben bijzondere bijeenkomsten gehad.

Er is een verlangen dat Gods Geest meer zichtbaar wordt in ons, Katwijk, Nederland en ver daar buiten! Dat de beloftes die Hij in Zijn Woord tot ons gesproken heeft zichtbaar zullen worden en dat Hij alle eer krijgt die Hem toekomt!

Tijdens deze avond verlangen we ook naar een ontmoeting met de Allerhoogste, waarin Hij onze harten aanraakt, herstel kan brengen en ons bewogenheid en liefde geeft voor de dingen waar Zijn hart naar uit gaan. Ook zal er ruimte zijn om elkaar te ontmoeten, u/jij bent harte welkom vanaf half 8, Baljuwplein 10a.

SHALOM

About Author