ac0a005eb5ff7cc794055ee2d4a51a1ef7f242bf

26. Spreekbeurt Albert Oosting

Zaterdagavond 28 april zal Albert Oosting een spreekbeurt bij ons houden.

Albert komt al jarenlang in Israël. En al meer dan twintig jaar maakt hij intensieve studie van de geschiedenis van het Joodse volk en Gods plan met Israël in de eindtijd. Over Israël en aanverwante onderwerpen schreef hij verschillende studies. Hierover geeft Albert ook onderwijs, in kerken, messiaanse gemeenten en op interkerkelijke bijeenkomsten. Met name de rol die wij als gelovigen uit de heidenen zouden moeten vervullen is één van zijn favoriete onderwerpen.

Albert heeft 2 boeken geschreven: “The wall of hostility broken down” en “Noömi en Ruth, het verhaal van onze tijd.

Hij zal deze avond spreken over “Wees heilig, want Ik ben heilig n.a.v. Lev. 11:44. We beginnen om 19.30 uur, vanaf 19.00 uur staat de koffie/thee klaar.  (’s ochtends géén samenkomst)

About Author